mandag , 25. september 2023

A Night at the Mazda Museum

Mazda er et mærke, der inspirerer ægte passion, hvilket nok er årsagen til at du læser dette indlæg. Kig med indenfor i en kort film omhandlende Europas første og eneste Mazda museum.

Kom med på en rejse igennem Mazdas historie igennem et kort besøg hos Europas første Mazda museum, som åbnede sine døre tidligere i år. ‘Mazda Classic – Automobil Museum Frey’ er resultatet af den visionære og lidenskabelig mand, Walter Frey, og ​hans to lige dedikerede sønner.

I 1980 købte Frey fandt og købte sin første Mazda – en Cosmo Sport og Mazdapassionen ramte ham. Sammen med sine sønner har han skabt en utrolig samling med over 120 klassikere, hvilket gør den til verdens største samling af Mazda biler. Alle modeller og serier Mazda har lanceret i løbet af de sidste 80 år er repræsenteret og er et sandt testamente til brandets fængslende udvikling.

Det udstilles op til 50 køretøjer, hvor nogle køretøjer er fast udstillede, som Walter Freys elskede Mazda Cosmo Sport og en yderst sjælden coupe version af MX-5. Hvert køretøj er omhyggeligt restaureret og repræsenterer et vigtigt kapitel i Mazda-historien.

Bygningen er et historisk sporvogn depot fra 1897 hvor besøgende sammen kan hylde Mazdas historie.

Mazda Classic Automobil-Museum Frey
Wertachstraße 29
86153 Augsburg

Tyskland

Tlf.: +49 (0) 821 420 607 30
E-Mail: info@mazda-classic-frey.de
https://mazda-classic-frey.de/en/

 

 

 

 

Se også

15 eksemplarer af Mazda’s 2019 MX-5 jubilæumsmodel rammer de danske landeveje

Af Christian Lunding. Mazda har en lang tradition for løbende at tilbyde specialudgaver af vores …