lørdag , 13. juli 2024

Disclaimer / Ansvarsfraskrivelse

Ved at benytte denne hjemmeside accepterer De at være bundet af nedenstående betingelser.

Five-speed.dk har alene til formål at skabe interesse om bilen Mazda MX-5.

Informationerne på denne hjemmeside er samlet og redigeret med den størst mulige omhu. Five-speed.dk garanterer dog ikke for indholdets rigtighed eller anvendelighed. Enhver brug af informationerne på denne hjemmeside er således for egen risiko. Five-speed.dk kan ikke stå til ansvar for skader der måtte opstå på køretøjer, personer eller andre genstande, opstået ved kørsel, modificering og/eller reparation af biler. Five-speed.dk kan tilsvarende ikke stå til ansvar for køretøjets lovlighed i Danmark eller andre lande grundet modificering og/eller reparation af bilen. Five-speed.dk opfordrer til, at alle modifikationer af og/eller reparationer af biler foretages på et professionelt værksted. Vær opmærksom på, at informationer, af nogen art, på dette websted på ingen måde erstatter vurdering fra et professionelt værksted.

Five-speed.dk fraskriver sig ethvert ansvar for urigtige, eller i andre henseender mangelfulde oplysninger og informationer på denne hjemmeside og forum, eller på de eksterne web-sider og andre internet-steder, som der på denne hjemmeside måtte findes henvisninger og/eller links til. Ligeledes fraskriver Five-speed.dk sig ethvert ansvar for sider der linker eller henviser til Five-speed.dk.

Indholdet på Five-speed.dk er beskyttet af ophavsretsloven. Indholdet må frit downloades og kopieres under forudsætning af, at benyttelsen har et ikke-kommercielt formål.

Såfremt det vurderes at Five-speed.dk overtræder ophavsretsloven kan information sendes til: Webmaster