søndag , 28. november 2021

Nummerplademontering a la Mikkel, NA

Af Mikkel, mikkel@miksoft.dk

Det eneste der skal bruges til denne montering, er to vinkelbeslag (10×10 cm) (gerne i et rustfrit materiale), fire tilsvarende skruer og en boremaskine med bor.

Guiden er udarbejdet til NA (1989-1997), men kan muligvis også anvendes på NB modellerne (1998->2005)

Montering
De to yderste clips, der holder kofangeren på plads nederst i ”munden” fjernes (klem sammen og tryk let på dem nedefra). For at finde ud af, hvor hullerne i nummerpladen skal være, kan de to vinkelbeslag midlertidigt monteres i de to huller. Nummerpladen kan derefter holdes på, og det bestemmes hvor hullerne skal være.
Samme øvelse kan ligeledes foretages på en plastiknummerpladeholder.

 

Adskil det hele igen, og mal eventuelt vinkelbeslagene og skru dem derefter fast på nummerpladen. Jeg brugte også de der små sorte nummerplade-skrue-hætter på bagsiden, for at skåne kofangerens bund mest muligt. Det ser dog ikke ud til at være nødvendigt, da nummerpladen kommer til at sidde ca. 1 cm fra kofangeren.

Sidst, men ikke mindst, monter vinkelbeslagene tilbage i de to huller i bunden af kofangeren, og det hele skulle være på plads. Mal evt. skruerne så de passer i farven til resten.

Da jeg så det endelige resultat, var min første tanke – hvorfor havde Mazda dog ikke gjort dette fra starten af, så kofangeren ikke var blevet bulet, hullet osv.

 

 

 

God fornøjelse.

Se også

Ændring af fælg- og dæk størrelser

Dækkets størrelse måles i Bredde (A – mm) / Profil (B – % af bredde) …